Neem gratis deel aan ons 90 dagen improvement programma!

Periodiek starten we met een selecte groep ons 90 dagen improvement programma. Hiermee helpen we jou om je organisatie / afdeling te optimaliseren en je doelen te realiseren.

Samen gaan we aan de slag om  te bepalen wat je na 90 dagen gerealiseerd wilt hebben en hoe je dit effectief kan doen. We doorlopen gedurende de weken diverse stappen waarbij je inzicht geboden wordt in wat goed en minder goed loopt.

Bedankt! Uw aanvraag is verzonden. We zullen u binnenkort contacten!

Sorry! Er is iets misgegaan met het versturen.
Mail me anders even: patrick@sileram.nl

Voor wie is het bedoeld?

Heb je soms ook het idee dat je heel hard werkt, maar niet echt vooruitkomt. Ja, dan is het tijd om dit te doorbreken en je grip te geven op je werk.

Stop met 's avonds nog bezig te zijn met wat je jezelf voorgenomen had die dag te doen. Start met grip krijgen op de werkzaamheden die er toe doen. Maak duidelijk wat er verwacht wordt en krijg inzicht in de vorderingen van jouw medewerkers en stuur aan op veranderingen waar nodig. Wij gaan samen periodiek doorspreken wat de ervaringen zijn. We geven je tips en adviezen die je direct dan kan toepassen. Zo begeleiden we jou door het hele programma.

  • Programma Managers
  • Uitvoerend en hoger management
  • Project Managers
  • HR Managers
  • Marketing en reclame
  • Afdelings Managers
Schrijf je nu In!

Highlights programma

Wij nemen contact met jou op nadat we u het programma hebben toegezonden. Samen bepalen we of het programma goed bij jou past.
Doelen stellen

We gaan aan de slag met het opstellen van duidelijke en begrijpbare doelen. Dit zorgt voor duidelijkheid, focus en commitment van jouw medewerkers.

Planning

Nu helder is wat de doelen zijn, wordt het tijd om te bepalen wanneer gaan we wat doen. We nemen je mee in een hele eenvoudige maar doeltreffende methode.

Taken

We gaan hier in op de details. Wat moet er exact gebeuren en wie gaat dit wanneer doen. We gaan de doelen omzetten naar duidelijke acties.

Medewekers

Omdat je meer moet managen en daarom uit de dagelijkse operatie zal moeten gaan, is het van belang de medewerkers te connecten op de verwachtingen

Evalueren en bijstellen

Allemaal hard aan het werk. Tijd om inzichten te bekijken. Waar moeten we bijsturen. Hoe heeft dit effect op jouw werk en wat verwachten de medewekers.

Geleerd

Na 90 dagen heb je niet alleen geleerd hoe je beter de doelen kunt halen maar ook daadwerkelijk toegepast. Dit is zoveel meer waard dan alleen lezen uit een boek.